Доставкa

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИТЕ

  Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

-   чрез куриерска услуга от трето лице;
-   чрез лично получаване

 Доставката се извършва до адрес на потребителя или адрес на търговеца на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.
  Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 50 лв., в който случай разходите за доставка до офис на куриер се поемат от Търговеца.
  Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
  Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
  Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
  Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
  Търговецът обработва поръчките в срок от 2 работни дни от извършване на поръчката. Доставката се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.
  Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси или повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.
 При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
  Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.
 Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: